Lees verder

bij deltaWonen? ​​​​
(werk-) geluk
Vind jij jouw


Maar let op! Wij mogen jouw gegevens en sollicitatie alleen bewaren als je daar expliciet toestemming voor geeft. Hoe? Heel eenvoudig… Kopieer de volgende zin en plak deze in je sollicitatie en op je CV. “Ik geef deltaWonen toestemming om mijn sollicitatie en CV te bewaren en te matchen bij vacant komende functies in de toekomst”


Want wie weet zitten we in de toekomst wel om jou te springen. Stuur ons daarom vooral een open sollicitatie! (En vergeet CV niet). Je open sollicitatie mag je mailen naar vacature@deltawonen.nl

Wie weet tot ziens bij deltaWonen!Lees dan toch even verder! 
Staat jouw droombaan hier niet tussen?

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Onze vacatures

‘‘Werken bij deltaWonen betekent groeien.''

Groei en geluk bij deltaWonen

We vinden het belangrijk dat je als medewerker gelukkig bent in je werk. En dat je zingeving, voldoening en plezier ervaart in de dingen die jij dagelijks doet. Werken bij deltaWonen betekent groeien. Als persoon en als professional. Daarom krijg je veel ruimte om zelf met ideeën, initiatieven en experimenten te komen om jouw werk en ons resultaat beter of fijner te maken. We doen ons werk op een respectvolle, professionele, verbindende en verassende manier.  En zoeken altijd naar kansen om het de volgende keer nog beter te kunnen doen.

Lees verder

Dat begint bij een fijn en veilig thuis. En dat gunnen wij iedereen. Daarom verhuren, onderhouden en bouwen wij betaalbare en sociale huurwoningen in Zwolle, Kampen en Oldebroek. Met zo’n 200 medewerkers werken we elke dag aan woon- en leefgeluk. Met passende woningen in prettige straten en wijken. Dat doen we op onze eigen verbindende, professionele, respectvolle en verrassende manier. Met hart voor ieders geluk.

de ruimte om gelukkig te zijn.

De kans om te groeien,

Werkgeluk gunnen we iedereen. Dus sta je aan het begin van je carrière staat of kun je om een andere reden moeilijk een baan vinden? Wij hebben regelmatig passende vacatures! Voel je welkom om je werkgeluk bij deltaWonen te beproeven.

Ook als je (nog) niet zoveel werkervaring hebt!