V-Max Racing Management

Organisator & Promotor

De Supercar Challenge powered by Hankook en de Prototype Challenge powered by Hankook worden georganiseerd en gepromoot door V-Max Racing Management uit Breda. Niet alleen het sportieve- en administratieve gedeelte, maar ook alle zaken eromheen, zoals de tv-producties en de algehele publiciteit. 

Het team bestaat uit Dick van Elk en Renata Aartsen die op dagelijkse basis de gehele organisatie voor hun rekening nemen. 


Tijdens de evenementen wordt beroep gedaan op een groot aantal vrijwilligers die zich bezighouden met alle sportieve zaken rondom het racen zoals de technische keuringen, de wedstrijdleiding en een vaste groep fotografen zorgen voor het aanleveren van het beeldmateriaal. De opbouw- en cateringploeg zorgt voor de op- en afbouw van de tenten en de keuken en natuurlijk het ontvangst en verzorging van onze gasten.

BLUEBERRY RACING

Naast de organisatie van de Supercar Challenge powered by Hankook en de Prototype Challenge powered by Hankook runnen we nog een eigen raceteam met een aantal wagens die we inzetten in de divisies SuperGT, Supersport en SR3 klasse. Onze vaste ploeg monteurs zorgt ervoor dat de wagens in optimale staat aan de start verschijnen.

Alles bij elkaar een groep van bijna vijftig personen bij wie benzine door de aderen stroomt en die op de een of andere manier betrokken willen zijn bij de autosport. Een groep zonder wiens inzet wij de evenementen niet zo zouden kunnen organiseren en wie we veel dank verschuldigd zijn.

“Racen is niet alleen fysiek een inspannende sport, de emoties kunnen ook hoog oplopen. Van de uitbundige vreugde op het podium tot de woede na een race-incident en teleurstellingen na uitval door een technisch defect. Mijn taak is dit in goede banen te leiden en ik prijs me gelukkig dat onder de rijders van de Supercar Challenge nog steeds een sfeer van respect voor elkaar is.”

DICK VAN ELK