AUTOSPORT EN MARKETING

SPORTSPONSORING, EEN
BEWEZEN MARKETINGTOOL

Er zijn maar weinig sporten die zo veel spektakel bieden als de racerij. Prachtige racewagens, het geluid van de bulderende motoren, mooie gridgirls en natuurlijk de spanning tijdens de races en de onvermijdelijke crashes, het hoort er allemaal bij.

TOP EVENEMENTEN

Wij nemen deel aan absolute topevenementen, denk aan de Gamma Racing Day op TT Circuit Assen met ruim 90.000 bezoekers en daarnaast racen wij op circuits met allure zoals we dat dit jaar hebben gedaan door te rijden op de Red Bull Ring, de Nürburgring en natuurlijk op het beroemde circuit van Spa Francorchamps.

INTERESSE?

De Supercar Challenge pb Hankook en de Prototype Challenge pb Hankook kunnen u veel bieden, voor uw bedrijf, merknaam of gasten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De Supercar Challenge pb Hankook en de Prototype Challenge pb Hankook bieden een uitstekende en gevarieerd platform aan voor tal van marketingactiviteiten, het verhogen van brand awareness of het ontvangen van relaties, alles is mogelijk en vooral betaalbaar. Wij bieden voor iedere vorm van sponsoring maatwerk, of het nu gaat om eenmalig het circuit te bezoeken met een groep gasten (relatiemarketing), het hele startveld te voorzien van uw brand/logo of misschien een auto geheel in de kleuren van uw bedrijf. Verbindt uw bedrijfsnaam of merknaam aan een evenement en we kleden het evenement helemaal aan in uw kleuren, merken en logo’s.

Zorg dat u te zien bent op televisie, met billboards rondom onze programma’s op RTL7 (Nederland). De programma’s op televisie produceren wij in eigen beheer en we hebben een miljoenenbereik.


Tijdens de evenementen en door de vele publiciteitsuitingen op televisie, social media en gedrukte media, o.a. met de BDU groep, uitgever van een enorme reeks regionale weekbladen, is er een groot bereik binnen een aantrekkelijke doelgroep aanwezig.