Relatiemarketing & VIP arrangementen

Met uw gasten naar het circuit

Door de open opzet en de gastvrijheid op de evenementen is een dagje autosport bij uitstek geschikt als event voor uw zakelijke relaties. Gedurende de gehele dag beleven u en uw gasten een fantastische dag op het circuit.

De hospitality tent van de Supercar Challenge staat altijd centraal opgesteld op de paddock tussen alle teams van de klasse. Hier kunt u uw gasten ontvangen, entertainen en laten genieten van een heerlijk lunch buffet en drankjes. Door de compacte opstelling in de paddock, is het sociale aspect groot en zullen uw relaties de gastvrijheid op prijs stellen en zelf op verkenning gaan naar alle bezienswaardigheden en hun favoriete bolides. De hospitality tent is dan weer een plek om samen te komen en ervaringen te delen.


Onze gastvrouwen en onze cateringcrew zorgen de gehele dag voor u en uw gasten in een gezellige informele omgeving die uiteraard autosport, competitie en de wil om te winnen uitstraalt. Een dag op het circuit zullen uw gasten niet snel vergeten.

RACEWEEKEND

Een race evenement bestaat in de regel uit drie dagen:

  • De vrijdag wordt door alle teams gebruikt voor de vrije trainingen waarin de afstellingen voor het circuit kunnen worden uitgetest.

  • Op de zaterdag worden de kwalificaties verreden die de startplek voor de eerste race van het weekend op zaterdagmiddag bepalen.

  • Op zondag gaan alle raceseries voor de hoofdrace van start. Het raceprogramma begint dan meestal rond 10.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

HOSPITALITY UNIT

Wij beschikken tijdens alle evenementen over een eigen overdekte hospitality unit op de paddock (het binnenterrein van het circuit) tussen alle teams. Alle teams beschikken over een racetrailer met tent waarin een soort pitbox wordt ingericht voor de racewagens. Bij onze hospitality unit richten we een groot terras in en tijdens een aantal evenementen plaatsen we een eigen SC-VIP tribune met goed zicht op de baan.

WAT HOUDT EEN VIP ARRANGEMENT IN?

Een VIP arrangement voor de zondag bestaat uit een toegangskaart voor de paddock, een parkeerkaart voor de VIP parking (waar mogelijk), een toegangsbewijs voor de SC hospitality unit en de gereserveerde SC tribune (bij de grote evenementen) en natuurlijk onbeperkt toegang tot onze hospitality faciliteiten.

Op de zondag worden onze gasten ontvangen door de gastvrouwen vanaf 09.00 uur met koffie/thee en iets lekkers. Rond de middag wordt er een uitgebreid koud/warm buffet geserveerd en de bar is de gehele dag geopend. Er worden voor u rondleidingen langs de teams en over de paddock georganiseerd, waardoor u de klasse en teams beter leert kennen en natuurlijk blijft er voldoende tijd over om zelf rond te kijken op alle mooie plekjes op het circuit.

PROGRAMMA 2019

SUPERCAR CHALLENGE

RACEDATUMCIRCUITEVENEMENT
Race 1-215 AprilSpa FrancorchampsSpa 400
Race 3-421 MeiCircuit ZandvoortJumbo Verstappen Dagen
Race 5-61 JuliCircuit ZolderZolder Superprix
Race 7-815 JuliCircuit ZandvoortDTM
Race 9-1019 Augustus
TT-Circuit Assen
Gamma Racing Day
Race 11-12
TBA

Race 13-14
30 September
Spa Francorchamps
Spa Racing Festival
Race 15-16
21 Oktober
TT-Circuit Assen
Hankook Finale Races

RELATIEDAGEN VOOR BEDRIJVEN

Voor bedrijven die de evenementen willen bezoeken met groepen relaties bieden we de mogelijkheid een team of wagen te “adopteren”. Wat is mooier voor uw gasten dan een uitleg te krijgen van “uw” coureur en daarna zijn prestaties op de baan te volgen. De ervaring leert dat de beleving van uw gasten daardoor veel intenser is. Immers er rijden zoveel wagens rond dat het overzicht al snel verloren gaat. Door zich te richten op een herkenbare wagen kan men de stand bijhouden. Of nu het podium gehaald wordt of de wagen knalt van de baan de bandenmuur in, het maakt niet zoveel uit, uw gasten leven mee.

Wij bemiddelen tussen teams en bedrijven en kunnen zorgen voor de koppeling tussen Uw merk of bedrijfsnaam en een team voor een evenement of voor het gehele seizoen. Afhankelijk van uw mogelijkheden en de ambities en uitstraling van het team zorgen wij voor een passende match.

INTERESSE?

Wanneer u eens wilt komen ervaren wat een dag inhoudt of als u uw relaties wilt uitnodigen voor een dag vol competitie, innovatie en snelheid, neem dan contact op met V-Max Racing management voor een op maat gemaakt arrangement voor u, uw organisatie en uw gasten.

DE SUPERCAR CHALLENGE VAN DICHTBIJ BELEVEN

Ook dit seizoen biedt de Supercar Challenge weer volop mogelijkheden voor bedrijven en fans de wedstrijden van dichtbij te volgen als VIP gast midden tussen de racewagens op de paddock.